Ja carnavalsliefhebbers, oktober is inmiddels weer begonnen en dat betekent dat in menig schuur en nishut het onderstel weer wordt binnen gereden en dus ook op Molenheide in Reusel. De laatste klusjes worden inmiddels afgerond om weer te beginnen aan ons 15e carnavalsseizoen!

Inmiddels is de rust eindelijk wedergekeerd, want wat gingen we uit ons bol en waren we bovenal trots wat wij met dit clubje het afgelopen jaar weer hebben bereikt. Ondanks dat er vele perfecte scheidingen zijn uitgevoerd hebben onze eerste 2 stelletjes elkaar inmiddels zelfs het wel bekende ‘ja’ woord gegeven. Tijdens deze bruiloften door hebben we natuurlijk niet stil gezeten en zijn we weer gaan brainstormen voor onze volgende idee. Met de verbeterpunten uit het juryrapport van Hapert in ons achterhoofd zijn we weer op een idee uitgekomen waarmee wij jullie hopelijk weer een geweldige carnaval kunnen bezorgen!

Wij hebben er in ieder geval weer zin in en zullen jullie via de social media op de hoogte houden van de stand van zaken in onze bouwschuur.

 

Sponsoren

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Inloggen